IZNOVA ODUŠEVLJAVA

Nakon što je izgubila 50kg, Adele objavila nikad viđene fotografije

Foto: Instagram
1/3
28.09.2020.
u 21:46

Adele se pojavila u crnoj širokoj majici, koja je izgledala kao da joj je za nekoliko brojeva prevelika, no čak je i u njoj vidljiva njezina nova figura.

Britanska pjevačica Adele na svom je Instagramu čestitala rođendan prijateljici Nicole Richie, manekenki i kćeri Lionela Richieja. Objavila je zajednički video i fotografije, a pažnju fanova privukao je video u kojemu Nicole pokušava preplašiti Adele.

Klečala je ja podu i vrisnula kada je Adele ušla u prostoriju, a ona je ponovno sve iznenadila svojim izgledom. Adele se pojavila u crnoj širokoj majici, koja je izgledala kao da joj je za nekoliko brojeva prevelika, no čak je i u njoj vidljiva njezina nova figura.

Podsjetimo, u svega nekoliko mjeseci Adele je izgubila gotovo 50 kilograma. 

Foto: Instagram

Za ovakvu transformaciju zaslužna je sirtfood dijeta, ali i Adelin osobni trener koji je gotovo svaki dan s njom provodio u teretani.

Sirtfood dijeta utemeljena je na sirtuinima, skupini proteina koji reguliraju niz tjelesnih funkcija od metabolizma, upalnih procesa, ali i samog životnog vijeka. Namirnice koje se u ovoj dijeti uglavnom koriste su heljda, orasi, rikula, radič, borovnice, kelj, jagode, a u tu kategoriju, na iznenađenje mnogih, spadaju i crna čokolada i kava. Kreatori ove dijete su britanski nutricionisti Aidan Goggins i Glen Matten koji su htjeli osmisliti dijetu koja će polako i zdravo omogućiti ljudima da se riješe viška kilograma.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije