NE ŽELI SKRIVATI

Nakon velike tragedije supruga poznatog glumca objavila sretnu vijest

Foto: Profimedia
1/2
20.09.2019.
u 18:45

Još je jako rano, no shvatili smo da je mala osoba u meni. Zvog bebinog snažnog srca u meni čini me jako sretnom, pogotovo nakon gubitka u proljeće . Ne želimo skrivati trudnoću, zato smo odmah podijelili ovu vijest - napisala je Hilaria

Glumac Alec Baldwin i njegova supruga Hilaria očekuju peto dijete, pet mjeseci nakon što je ona imala spontani pobačaj. Vijest o trudnoći prenijela je sama Hilaria, koja je na Instagramu objavila video s ultrazvuka. 

- Još je jako rano, no shvatili smo da je mala osoba u meni. Zvuk bebinog snažnog srca u meni čini me jako sretnom, pogotovo nakon gubitka u proljeće. Ne želimo skrivati trudnoću, zato smo odmah podijelili ovu vijest. Prvih nekoliko mjeseci su naporni, pogotovo uz jutarnje mučnine, stoga se ne želim pretvarati da sam u redu - napisala je Hilaria i pozvala medije da joj ne šalju paparazze, jer joj je potreban mir. 

Podsjetimo, Hilaria je i prije pet mjeseci bila otvorena, pa je na Instagramu objavila da je imala pobačaj.  -  Nije bilo otkucaja srca na mom današnjem pregledu... Gotovo je... No imam neke prilično snažne i prekrasne otkucaje srca svuda oko sebe. Okružena sam ljubavlju i zbog toga se osjećam vrlo sretnom. Hvala svima koji su me slušali, pružili mi podršku i sa mnom podijelili svoje osobne priče. Zajedno smo jači - napisala je tada Hilaria Baldwin. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije