Hrvatska glumica i voditeljica

Ne viđamo je često u ovakvom izdanju! Doris pokazala dekolte, fotka odmah skupila preko 20.000 lajkova

Foto: Instagram
11.08.2020.
u 14:17

Neobično za Doris, obukla je haljinu koja ima duboki dekolte, a fotka je odmah skupila više od 20.000 lajkova.

Hrvatska glumica i voditeljica Doris Pinčić na Instagramu često objavljuje fotografije odjevnih komada u koje se zaljubila. To je učinila i ovaj put s haljinom dizajnerice Lorete Gudelj. Neobično za Doris, obukla je haljinu koja ima duboki dekolte, a fotka je odmah skupila više od 20.000 lajkova.

- Jer svako ljeto ima svoju haljinu - napisala je Doris ispod objave. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Podsjetimo, nakon što je u javnost dospjela prepiska između zagrebačke glazbenice i bivše domine Alexe Ognjene, oglasio se i zadarski pjevač te bivši suprug Doris Pinčić, Boris Rogoznica.   

– Moje povjerenje i prijateljstvo iskorišteni su i zloupotrijebljeni na najgori mogući način. Žao mi je što sam u trenutku osobne slabosti popustio ''muškim hormonima'' i napravio veliku pogrešku koja će me pratiti cijeli život. Najviše mi je žao što sam time povrijedio svoju obitelj i prijatelje, moje najmilije. Nadam se da će smoći snage oprostiti mi jednog dana – rekao je za Story zadarski kantautor, 33-godišnji Boris Rogoznica, nakon što je u medije dospjela njegova intimna prepiska s 36-godišnjom Alex Ognjenom.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije