RAZVESELILA SE PORUCI

Nepoznati obožavatelj ostavio je poruku Nini Badrić ispod brisača: Još ima originalnih frajera

Instagram
25.07.2021.
u 13:56

Ninu Badrić dočekala je lijepa poruka koju joj je jedan obožavatelj napisao i ostavio ispod brisača od automobila, a ona je poruku podijelila na svom Instagramu i dodala kako još uvijek ima originalnih frajera. U poruci je pisalo: Ne mogu te čekati! Ali se nadam da će se zvijezde nekako posložiti da te nekad i negdje ponovno sretnem. Obožavatelj se potpisao kao Quasimodo, a možda nakon što je pjevačica objavila ovu poruku na društvenim mrežama i skupi hrabrosti pa joj se javi.

Nina zadnjih tjedana zbilja blista i izgleda bolje nego ikada čemu možda doprinosi činjenica je promijenila prehranu i postala vegetarijanka, a za njezin osmijeh na licu zaslužno je sigurno i to što se nakon pandemijske stanke vratila i svojoj publici.

- Život je kratak živite ga. Ljubav je rijetka ugrabite je. Bijes je loš otarasite ga se. Strah je užasan suočite se s njim. Uspomene su dragocjene čuvajte ih.- poručila je prije nekoliko dana putem Instagrama Nina. U pauzama između nastupa uživa ili u svojoj oazi u Jelsi ili se druži s dragim prijateljima na našoj obali.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije