NICOLAS CAGE

Oskarovac napušta glumu kako bi se posvetio režiji

20.04.2018.
u 17:36

- U prošlosti mi je bilo važno da što više glumim kako bih mogao plaćati račune, pa nisam baš birao uloge u kojima bih se mogao umjetnički ostvariti. Zato ću kad budem režirao raditi filmove za svoj gušt - rekao je Cage

Oskarovac Nicolas Cage objavio je kako će glumiti još samo 3-4 godine, a onda se namjerava posvetiti režiji. Ništa čudno, budući da mu je legendarni redatelj Francis Ford Coppola rođeni stric. Cage je vijest rekao u Portoriku, gdje promovira svoj novi film "Primal". Rekao je kako je shvatio da kad ne radi postane autodestruktivan, te kako će se u režiji moći bolje izraziti. 

- U prošlosti mi je bilo važno da što više glumim kako bih mogao plaćati račune, pa nisam baš birao uloge u kojima bih se mogao umjetnički ostvariti. Zato ću kad budem režirao raditi filmove za svoj gušt - rekao je Cage i dodao kako nije izgubio ljubav prema filmu.

Podsjetimo, Cage je 1996. nagrađen Oscarom za glavnu mušku ulogu u filmu "Napuštajući Las Vegas".

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije