RUSSELL CROWE

Oskarovac zaradio 3,7 milijuna dolara na razvodu!

12.04.2018.
u 19:15

Glumac je aukciju "Umjetnost razvoda" organizirao u uglednoj kući Sotheby's u rodnoj Australiji i dobio čak 3,7 milijuna dolara! Na aukciji se našlo više od 200 predmeta iz gotovo svih filmova u kojima je glumio

 Russell Crowe prije tri dana finalizirao je svoj razvod od bivše supruge Danielle Spencer, no odlučio je na tome zaraditi. 

Glumac je aukciju "Umjetnost razvoda" organizirao u uglednoj kući Sotheby's u rodnoj Australiji i dobio čak 3,7 milijuna dolara! Na aukciji se našlo više od 200 predmeta iz gotovo svih filmova u kojima je glumio, kao što su oklop i oružje iz filma "Gladijator", koji mu je donio nagradu Oscar, zatim cipele koje je nosio u filmu "Romper Stomper", britanska mornarička uniforma iz filma "Gospodar i ratnik" te violina iz istog filma koja je postigla najvišu cijenu. Osim toga, Crowe je rasprodao i automobile, motore, gitare, umjetničke slike, nakit i druge vrijednosti koje ga podsjećaju na brak s Danielle Spencer. 

– Iako smo razdvojeni već pet godina, naš razvod službeno je zaključen početkom travnja. Vjerujem da se oboje želimo otarasiti ovih predmeta. Znam da oni imaju veliku emotivnu, pa i materijalnu vrijednost, ali s praktične strane, meni to znači da ću se otarasiti tri pune sobe stvari koje više nikada neću morati čistiti, osiguravati, štimati ili seliti – rekao je Crow za Daily Telegraph.

Danielle i Russell upoznali su se još 1989. godine na snimanju filma "The Crossing". Vjenčali su se 2002. godine i imaju dvojicu sinova – Charlesa (14) i Tennysona (11).

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije