MUDRO ŠUTE

Ova fotografija ih je razotkrila: Lady Gaga i Bradley Cooper su se ljubili?

Foto: IPA/PIXSELL
02.03.2019.
u 15:51

Obožavatelji su iskopali fotografiju iz rujna prošle godine na kojoj su pjevačica i glumac zajedno i na bradi Bradleya Coopera vide se tragovi ruža Lady Gage...

Otkako je u kina stigao film "Zvijezda je rođena" svi pričaju o navodnoj romansi između Lady Gage i Bradleya Coopera. 

Par je zajedno promovirao film u kojem glume ljubavni par i tijekom brojnih premijera na kojima su bili svi su primijetili koliko su bliski i počelo se nagađati kako se kemija među njima nije odvijala samo ispred nego i iza kamera.

Točku na i ovoj priči dala je njihova emotivna izvedba pjesme "Shallow" na  dodjeli Oscara nakon koje su svi bili uvjereni kako ovaj je par definitivno u vezi. 

Nakon Oscara je navodno Lady Gagu na Instagramu prestala pratiti Cooperova supruga Irina Shayk, a nedavno se otkrilo i da je Lady Gaga prekinula s dečkom. Sada su obožavatelji pjevačice pronašli novi  dokaz koji baca sumnju na prirodu njihove veze. 

Foto: Instagram Asos

Naime, iskopali su fotografiju koja je snimljena prošle godine u rujnu i na njoj se na bradi Bradleya Coopera vidi ruž Lady Gage. 

Jesu li se pjevačica i glumac zbilja ljubili pa mu je ostao ruž na bradi, ili je Gaga promašila Bradleyjev obraz i ostavila trag ruža na bradi sigurno ćemo saznati uskoro.   

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije