DARKO LAZIĆ

Pjevač se probudio iz kome, zaplakao je kad je ugledao tko mu je pored kreveta

31.10.2018.
u 09:50

Pjevač je 23. listopada doživio tešku prometnu nesreću i bio je u induciranoj komi.

Folk pjevač Darko Lazić stabilno je nakon šest dana borbe za život, javlja Kurir i dodaju kako je sada budan i svjestan svega.  

Lazić je 23. listopada doživio tešku prometnu nesreću i jučer su ga liječnici probudili iz kome, a prvi susret koji je doživio nakon buđenja iz kome bio je posebno emotivan za Lazića, piše Kurir. 

Pored njega je u trenutku kad se probudio bila njegova supruga i pjevačica Ana Sević, s kojom Lazić više ne živi, ali još su službeno u braku i imaju  kćer. 

Kada je ugledao Anu pored svog kreveta Lazić je zaplakao i bio je to emotivan susret za oboje. 

- Kad je izašao iz kome, Ana je bila prva osoba  koju je Darko vidio.  To je bilo vrlo emotivno i potresno, a, oči su mu bile pune suza, pa se onda i Ana rasplakala. Sve je odmah shvatio. I mislim da ne postoji osoba čije  je lice više htio da vidi nego njeno, tada, u tom trenutku.  Ana je presretna što može konačno Loreni reći da će vidjeti svog tatu.  - priča izvor blizak pjevaču. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije