OTKAZUJE NASTUPE

Pjevačica se požalila na Instagramu: 'Još sam jako bolesna, osjećam snažnu bol!'

Reuters/Pixsell
18.11.2019.
u 12:07

Iako se ne zna točna dijagnoza, izvori bliski pjevačici tvrde kako ona sve češće izostaje s uobičajenih dužnosti te dane provodi u krevetu

Američka pjevačica Ariana Grande sve je češće u medijima, ali ne zbog svojih novih glazbenih projekata nego zbog zdravstvenog stanja.

Ovog je vikenda o tome i sama progovorila objavom na Instagramu: "Još uvijek sam jako bolesna. Nije mi dobro još od posljednjeg koncerta u Londonu u listopadu. Ne znam kako je to moguće, no moj vrat i glava su u nevjerojatnoj boli. Možda sam zvučala dobro, ali osjećala sam snažnu bol i jedva disala tijekom zadnjeg showa", napisala je Grande.

 Naime, iako se ne zna točna dijagnoza, izvori bliski pjevačici tvrde kako ona sve češće izostaje s uobičajenih dužnosti te dane provodi u krevetu. Razlog su jake glavobolje od kojih pati i kojima liječnici, čini se, ne znaju uzrok, ali i bolovi u grlu zbog kojih je također zabrinut cijeli njezin tim.

Najveći problemi krije se u tome što unatoč brojnim pretragama na kojima je bila, liječnici ne mogu uspostaviti točnu dijagnozu bez koje joj ne mogu prepisati ni adekvatan način liječenja. Lijepa 25-godišnjakinja još se u svibnju ove godine počela žaliti na zdravstvene probleme, a čak je i  otkazala koncerte na Floridi, koje je trebala održati u sklopu svoje svjetske turneje 'Sweetener'.

Tada se još sve pripisivalo mogućoj alergijskoj reakciji koja je stvorila probleme s dišnim putevima, no liječenje alergije nije urodilo željenim rezultatima. Pjevačica od onda nije bila posve zdrava i spremna za velike nastupe i turneje. Jedino je sigurno da pati od posljedica PTSP-a od čega je oboljela kada je vidjela kako tijekom njezinog koncerta u Manchesteru, teroristi ubijaju ljude u publici.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije