SPORNE PORUKE

Podignuta optužnica protiv Severine zbog 'dva kaznena djela nametljivog ponašanja'

severina
Luka Stanzl/Pixsell
20.05.2022.
u 17:27

Općinsko državno odvjetništvo podignulo je optužnicu protiv pjevačice Severine Vučković zbog dva kaznena dijela nametljivog ponašanja.

Općinsko državno odvjetništvo podignulo je optužnicu protiv pjevačice Severine Vučković zbog dva kaznena dijela nametljivog ponašanja, potvrđeno je Jutarnjem listu.

Optužnica nije pravomoćna jer još nije dostavljena strankama na dogovor, a nakon što stigne odgovor pjevačice biti će sazvano optužno vijeće koje će odlučiti o osnovanosti navoda iz optužnice.

Iako to nije potvrđeno, navodno se radi o slučaju kada je Severina Ljiljani Klinger, inače ravnateljici škole koju pohađa njezin sin Aleksandar slala SMS poruke uvrjedljivog sadržaja te napisala kako bi ju zadavila rukama. Klinger je krajem prošle godine podnijela dvije dopune toj kaznenoj prijavi. Nakon dobivenih poruka obratila se i ministru unutarnjih poslova Davoru Božinoviću i glavnoj državnoj odvjetnici Zlati Hrvoj Šipek.

Također, zbog nametljivog ponašanja Severinu je prijavila bivša ravnateljica Poliklinike za zaštitu djece i mladeži grada Zagreba Gordana Buljan Flander. Pjevačica je u međuvremenu priznala kako je neprimjereno reagirala te je uzvratila kaznenim prijavama protiv Klinger i Buljan Flander. Inače, za navedeno kazneno djelo predviđena je kazna zatvor do godinu dana.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije