BALADA "JOŠ MI FALIŠ TI"

Prekrasni prizori Livanjskog polja u spotu Ivana Zaka

24.04.2020.
u 08:35

“Još mi fališ ti” nova je emotivna balada iz glazbenog pera Ivana Zaka. Svi koji su slušali pjesmu i pogledali spot slažu se kako se radi o jednoj od ponajljepših skladbi s novog albuma “Milion”. Istodobno, kroz spot koji je Ivan realizirao pod vlastitom produkcijskom etiketom IZ Videos, sniman u Livnu, na Livanjskom polju te na području Crne Mlake kod Jastrebarskog, najlakše ćete se uživjeti u novu pjesmu. Pjevač posebnu zahvalnost upućuje Planinarskom ekološkom društvu Borova glava i Željku Krišti na realizaciji fenomenalnog spota, u kojem je glavna uloga povjerena Maji Petronić. Uz nju, spot krase i nadaleko poznati livanjski planinski konji.

“Još mi tvoje sve fali, kao nikada moja si, i više nego što si bila. Još mi fališ ti, još moje sve ti pripada, al’ bolje s tobom jednom nego nikada...”, stihovi su u kojima će se mnogi prepoznati.

“Pjesma je nastala tik prije izdavanja albuma i posebno mi je draga, jer je nastala u jednom trenutku, točnije u četiri minute. U ovoj pjesmi nisam podlijegao glazbenim trendovima. Spot je sniman u mojoj produkciji IZ Videos.

Ovo je peti spot, imamo velike planove što se tiče glazbe i videa unutar IZ produkcijske kuće”, istaknuo je Zak. Uostalom, najbolje se uvjerite sami gledajući novi spot koji je na Youtubeu već skupio blizu 700 tisuća pregleda.•

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije