U MEMOARIMA

Princ Harry ispričao svoju stranu priče o velikoj svađi Meghan i Kate i objavio poruke: 'Bila je na podu i plakala je'

Kate i Meghan
Profimedia
10.01.2023.
u 20:17

U medijima je izašla priča kako je Meghan rasplakala Kate na vjenčanju zbog haljine, a Harry je odlučio ispričati svoju stranu priče. On inzistira na tome da je sve izazvala Kate koja nije bila spremna pomoći Markle

Memoari princa Harryja 'Spare' puni su sočnih detalja o kraljevskoj obitelji, a on je odlučio sav prljavi veš podijeliti s javnosti. Britanski mediji danima seciraju isječke iz knjige, a jedan od onih koji je izazvao puno pažnje javnosti je i dio u kojem piše o svađi na vjenčanju između princeze Kate Middleton i Meghan Markle.  

Naime, u medijima je izašla priča kako je Meghan rasplakala Kate na vjenčanju zbog haljine, a Harry je odlučio ispričati svoju stranu priče. On inzistira na tome da je sve izazvala Kate koja nije bila spremna pomoći Markle koja se u to vrijeme borila sa situacijom sa svojim ocem Thomasom.  

Piše da je četiri dana prije vjenčanja Meghan dobila poruku od Kate da je došlo do problema s haljinama za djeveruše i da ih treba prepraviti.  Bile su ručno šivane po mjerama, bez isprobavanja, pa nije iznenađenje da nekima nisu savršeno pristajale.  

"Meg nije odmah odgovorila Kate. Da, dobivala je beskonačne poruke vezano uz vjenčanje, ali uglavnom se bavila kaosom koji je nastao zbog njezinog oca. I tako je sljedećeg jutra poslala Kate poruku da je naš krojač u palači i da mu je ime Ajay. Ali to nije bilo dovoljno", piše princ u knjizi.  

Kate je Meghan napisala kako je maloj Charlotte haljina bila predugačka i preširoka, te da je malena plakala kad ju je isprobala kod kuće.  

"Točno, rekla sam ti da krojač čeka od 8 ujutro. Ovdje. U palači. Možeš li odvesti Charlotte da ju prepravi, kao što to rade druge mame?", odgovorila joj je Markle.  Kate joj je odgovorila kako sve haljine treba prepraviti te da je razgovarala sa svojim dizajnerom koji se složio.  

"Meg je pitala je li Kate svjesna što se trenutačno događa. S njezinim ocem. Kate joj je rekla da je jako dobro svjesna, ali haljine su važne. A svadba je za četiri dana!", pisao je Harry svoju verziju događaja.  

Meghan je napisala kako ne zna što da joj drugo kaže, te da odvede Charlotte kod dizajnera, a Middleton joj je navodno samo odgovorila: ''Dobro.''

Princ piše kako je nakon toga došao doma i ugledao Meghan na podu kako plače. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije