NA INSTAGRAMU

Problematična glumica obznanila trudnoću, izbrisala objavu, a onda se javio i njezin odvjetnik

Foto: Profimedia
24.03.2020.
u 15:00

Glumica Amanda Bynes na Instagramu je objavila da je trudna sa svojim zaručnikom Paulom Michaelom, ali je ubrzo kao i on, sve objave uklonila.

Glumica koja redovito puni stupce tabloida zbog problematičnog ponašanja, Amanda Bynes objavila je da je trudna po prvi put sa bivšim/sadašnjim zaručnikom Paulom Michaelom. Međutim, sretne vijesti na društvenim mrežama su vrlo brzo uklonili i ona i on.

Nakon svega javio se i njezin odvjetnik David A. Esquibias te poručio: "Svi napisi o tome da Amanda pati od ovisnosti o drogi i alkoholu su netočni. Tražimo za privatnost za ovo vrijeme koje slijedi, kao i ograđivanje od spekulacija o njezinom osobnom životu u medijima kako bi se Amanda mogla fokusirati na oporavak".

Američki mediji tvrde da im je vijest o njezinoj trudnoći potvrđena iz više izvora te da je u ovom stadiju tek otkrivenog drugog stanja prerano obavijestiti ikoga, osim roditelja.

Par s turbulentnom vezom na ovu objavu se odlučio tri tjedna nakon što su otkazali zaruke. 

Naime, šuška se kako njezini roditelji, koji su joj inače skrbnici, nisu najsretniji zbog Amandinog odnosa s Paulom, kao ni s trudnoćom. Izvori za tamošnje medije tvrde da su njezini roditelji svjesni svega, ali da ne odobravaju da se uda dok je pod njihovo skrbi.

 

 

Objave na Instagramu otprije tjedan dana prikazuju kako par nosi zaručničko prstenje i oslovljavaju se s "Ljubavi, a mediji su se odmah nakon toga raspisali o prekidu njihovih zaruka.

Ova 32-godišnjakinja bila je pod pritiskom zbog ponovnog interesa javnosti za nju nakon velikog intervjua u časopisu Paper u studenom. U tom intervjuu glumica je priznala da je njezina ovisnost počela kada je imala samo 16 godina, iz znatiželje, no to je eskaliralo. U 2014. imala je slom i tada je njezino bizarno ponašanje postalo predmet rasprave na društvenim mrežama. Rekla je isto tako da nikada nije imala psihičke bolesti, već samo probleme s drogom. Tijekom oporavka upisala je fakultet za modni dizajn, no nije isključila povratak na ekrane.

– Prošla sam najgore i preživjela, pa mislim da će sada sve biti samo bolje – izjavila je tom prilikom.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije