Senzacija na MSF-u

Radionica benda Left Lane Cruiser

29.06.2017.
u 12:00

Mostar Summer Fest je uz pomoć Veleposlanstva SAD-a u BiH uspio u naumu da u grad na Neretvi na pozornicu petog izdanja Festa dovede Left Lane Cruiser, danas vodeće predstavnike garage/blues žanra.

Pored toga što ćemo ih moći slušati u subotu 1. srpnja na glavnoj pozornici Mostar Summer Festa, pravi zaljubljenici u glazbu će uživati u činjenici da im Mostar Summer Fest ove godine nudi i priliku da budu dio glazbene radionice koju će predvoditi upravo trojac pod imenom Left Lane Cruiser. Radionica je zakazana također za subotu, s početkom u 18 sati na prostoru Mostar Summer Festa, a za sudjelovanje na radionici i druženje s ovim bradatim momcima se možete prijaviti tako što ćete poslati svoje osnovne podatke u inbox na službenoj Facebook stranici Mostar Summer Festa, priopćili su organizatori.

Left Lane Cruiser postoje od 2004. U početku si bili trio (gitara/vokal, bas i bubnjevi/usna harmonika), međutim basist ubrzo napušta bend, pa kao duo nastupaju i snimaju od 2004. do 2013.

Tri istetovirana skejtera iz Indiane sviraju neušminkani, prljavi blues rock i hillbilly punk.

Kritičari pišu da ono što sviraju LLC nije ništa novo, ali to naprosto nitko, uživo ne radi bolje, uvjerljivije i uzbudljivije. Apslutna uživancija za rock uši.     

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije