NA SVETOJ GORI

Severinin sin s očuhom za blagdane boravio u manastiru, Popović u šoku

Sanjin Stukić/PIXSELL
26.12.2019.
u 21:57

Prema pisanju Kurira dječak je s očuhom Igorom Kojićem boravio u manastiru u Svetoj Gori, a Severina nije bila s njima jer je ženama zabranjen boravak na Svetoj Gori i ona je za to vrijeme bila u Solunu.

Sin Severine Kojić i Milana Popovića prema odluci Općinskog građanskog suda u Zagrebu božićne praznike provodi s majkom, a mediji u Srbiji pišu kako je sedmogodišnjak praznike proveo u jednom manastiru.

Prema pisanju Kurira dječak je s očuhom Igorom Kojićem boravio u manastiru u Svetoj Gori, a Severina nije bila s njima jer je ženama zabranjen boravak na Svetoj Gori i ona je za to vrijeme bila u Solunu. Milan Popović nije znao da je Kojić njegovog sina odveo u manastir i tu informaciju saznao je kada su ga novinari Kurira molili za komentar.

- Činjenica je da sam bio šokiran kada sam saznao, i još uvijek sam - rekao im je Popović. U ovom manastiru ne plaćaju se obroci ni noćenje, ali se zna dogoditi da u jednoj prostoriji spava i više ljudi te se nekada spava i na daskama i zato se zimi izbjegava odvoditi djecu na ovo mjesto, piše Kurir.

Nakon Nove godine dječak će se vratiti ocu, a odvjetnički tim Severine Kojić, odvjetnici Višnja Drenški-Lasan, Mate Matić i Jasminka Biloš, podnio je žalbu na presudu sutkinje zagrebačkog Općinskog suda Tee Golub kojom je Severini Kojić oduzeta skrb nad 7,5 godišnjim sinom i određeno da će dječak živjeti s ocem, srbijanskim poduzetnikom Milanom Popovićem.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije