ima razloge

Slamao je srca ženama diljem svijeta, a sada izgleda zapušteno! Prepoznajete li slavnog glumca?

Foto: Profimedia
1/4
14.10.2020.
u 17:25

Glumac Russell Crowe još je do prije nekoliko godina slama srca obožavateljica diljem svijeta. No, u zadnje vrijeme izgleda sve lošije, a tome su krive pripreme za ulogu u filmu 'Bijesan' zbog čega je natukao gomilu kilograma.

Russell se previše s time ne zamara, te je počeo trenirati tenis kako bi se ponovno doveo u formu. Društvo mu je pravila glumica Britney Theriot. Iako Crowe kaže da su samo bliski prijatelji, glumci su se neko vrijeme grlili, pa su njihovi fanovi pomislili da između njih ipak postoji nešto više.  

Podsjetimo, Russell je prošle godine na društvenim mrežama obznanio da je požar uništio njegovo imanje.

- Nisam u Australiji. Moja obitelj je na sigurnom, okružena prijateljima. Požar je došao do mog posjeta tijekom jučerašnjeg dana. Moje srce je sa svima u dolini - napisao je glumac na Twitteru.

- Izgubili smo dvije zgrade, ali možemo biti sretni - napisao je ukratko glumac i zahvalio svima koji su na terenu i gase požare. Životinje s farme su, kako dodaje, neozlijeđene.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije