OMILJENA SAPUNICA

Snima se nova "Esmeralda", upoznajte ljepoticu koja će ju glumiti

Foto: Instagram
1/2
09.11.2017.
u 13:52

Claudia Martin zvijezda je nove meksičke sapunice "Bez tvog pogleda" čiji se scenarij temelji na ljubavnoj priči glavnih junaka "Esmeralde"

Za sve obožavatelje jedne od najgledanijih meksičkih sapunica "Esmeralde" stiže dobra vijest - snimat će se nova serija koja se temelji na ljubavnoj priči Esmeralde i Josea Armanda. 

U novoj seriji naziva "Bez tvog pogleda" glavni muški lik koji se sada zove Luis Alberto glumit će Osvaldo de Leon, a Esmeraldu odnosno Marinu igrat će Claudia Martin. 

Serija ima 92 nastavka i prva epizoda će biti emitirana u Meksiku 13. studenog.  Radnja će biti identična onoj u "Esmeraldi"; jedne olujne noći rodit će se dvije bebe, djevojčica i dječak i nakon poroda će ih zamijeniti jer Marinin  otac želi nasljednika. Lusi će tako odrasti u bogatstvu, a Marina u siromaštvu...

U originalu Esmeraldu je glumila glumica Letizia Calderon, a mlada Claudia baš poput Letizie ima velike plave oči i uživa popularnost u Meksiku.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije