POLICIJA ISTRAŽUJE

Šok u Americi: Poznati glazbenik (36) ubijen u pekarnici, napadač pucao iz automobila

Profimedia
18.11.2021.
u 18:22

Reper je bio poznat po hit pjesmama poput Major, a njegov album Rich Slave iz 2020. zauzeo je vrh popisa najprodavanijih albuma Billboard 200.

Američki reper Young Dolph, pravog imena Adolph Robert Thornton (36), ubijen je u srijedu u lokalnoj pekarnici 'Makeda's Homemade Butter Cookies' u Memphisu u Tennesseeju, priopćila je policija. 

Glazbenik rođen u Chicagu navodno je kupovao u pekarnici kada se nepoznati počinitelj dovezao automobilom pred pekarnicu i ustrijelio ga. Maurice Hill, vlasnik pekarnice kazao je za američke medije da je reper ušao u trgovinu kako bi kupio kekse, a nedugo zatim automobil se zaustavio pred trgovinom i vozač je počeo pucati. 

"Ova pucnjava je još jedan primjer besmislenog nasilja iz vatrenog oružja koje proživljavamo lokalno i diljem zemlje. Naša srca su s obitelji Thornton i svima koji su pogođeni ovim užasnim činom nasilja", navodi se u priopćenju policije.

Reper je bio poznat po hit pjesmama poput Major, a njegov album Rich Slave iz 2020. zauzeo je vrh popisa najprodavanijih albuma  Billboard 200.

Thornton je još jednom prije zamalo poginuo u pucnjavi, u Los Angelesu 2017. godine. Zadobio je tri prostrjelne rane, navodi se u medijskim izvješćima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije