NOVA TEORIJA

Starleta iz bivše Jugoslavije uništila vezu Piquea i Shakire? Pogledajte kako izgleda Dragana

Instagram
18.06.2022.
u 10:47

- Naravno da znam Piquea. Imamo i zajedničke fotografije. To je nešto što ne mogu poreći. Ali ne mogu govoriti o svim ostalim detaljima o svemu što se događa ovih dana - rekla je Dragana.

Poznati nogometaš Barcelone Gerard Pique i pjevačica Shakira prekinuli su nakon 12 godina ljubavi, nakon što je zgodna Kolumbijka uhvatila svog partnera kako ju vara.

U početku se pojavila informacija da je Pique zaveo majku svog suigrača Gavija, što je demantirano, zatim se šuškalo da je u vezi sa studenticom iz Barcelone.

No sada su se pojavila informacije da je veza jednog od najpoznatijih svjetskih parova propala su zbog prekrasne Makedonke.

Foto: Instagram

Riječ je o Dragani Spasovski, skopskoj starleti, koja već duže vrijeme živi u bugarskom gradu Plovdivu, a nije poznato je li tamo upoznala Gerarda Piquea.

- Priča o nama je vrlo aktualna u Bugarskoj, ali je sada ne bih ni potvrdila ni demantirala" - rekla je Spasovska za lokalne medije koji su o njima počeli pisati nakon što se na Instagramu primijetilo da ima zajedničke fotografije sa španjolskim nogometašem.

- Naravno da znam Piquea. Imamo i zajedničke fotografije. To je nešto što ne mogu poreći. Ali ne mogu govoriti o svim ostalim detaljima o svemu što se događa ovih dana.

Foto: Instagram

U međuvremenu se pojavila informacija da je Shakira angažirala privatnog detektiva da prati Gerarda Piquea, jer je sumnjala u njegovu vjernost. No oni su sve otkrili medijima.

Foto: Instagram

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije