PRONAĐEN U PROVALIJI

Stravični detalji: Tijelo glumca iz 'Seinfelda' jeli su strvinari

Foto: Promo
1/4
09.11.2019.
u 16:27

U policijskom izvještaju stoji kako je tijelo Charlesa Levina pronađeno u srpnju na dnu planinske provalije, prenosi Daily Mail i dodaju kako su strvinari djelomično pojeli mrtvo tijelo glumca te piše kako je na tijelu glumca pronađeno perje ptica te životinjski izmet.

Glumac Charles Levin kojeg publika pamti po ulogama u serijama "Zlatne djevojke", "Hill Street Blues", "Njujorški plavci" i "Seinfeld" pronađen je mrtav u Oregonu u srpnju ove godine.

Policiji je njegov nestanak prijavio sin i pronašli su tijelo 70-godišnjeg glumca nakon tjedan dana potrage, a sada je policija otkrila i šokantne detalje njegove smrti.

U policijskom izvještaju stoji kako je tijelo glumca pronađeno na dnu planinske provalije, prenosi Daily Mail i dodaju kako su strvinari djelomično pojeli mrtvo tijelo glumca te piše kako je na tijelu glumca pronađeno perje ptica te životinjski izmet.

Istragom je policija došla do zaključka kako se Levin sigurno izgubio na brdskom terenu i njihova je pretpostavka da je glumac slučajno pao u provaliju.

Do lokacije na kojoj je pronađeno tijelo policija je došla zahvaljujući signalu Charlesovog mobitela, a na cesti iznad provalije su pronašli njegov automobil u kojem je bio leš njegovog psa, od kojeg se Levin, kažu njegovi članovi obitelji, nikada nije odvajao. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije