Nakon nesreće

Suprug Nede Arnerić: Vješala je rublje, čuo sam kada je pala

neda
09.05.2016.
u 13:43

Neda Arnerić (63) slomila je tri kralješka pri padu s trećeg kata svoje stambene zgrade

Srpska glumica Neda Arnerić zadobila je teške ozljede nakon pada s trećeg kata. Njen suprug Milorad medijima je ispričao kako je došlo do tragične nesreće. 

- Neda je jučer došla s poslovnog sastanka povodom snimanja neke serije, i požalila se da je umorna. Zajedno smo gledali Đokovićev meč na televiziji, nakon čega je izašla na terasu da objesi rublje. Ne znam što se dogodilo, samo sam u jednom trenutku čuo da je pala, ispričao je za srpski Blic Nedin suprug Milorad.

Neda Arnerić (63) slomila je tri kralješka pri padu s trećeg kata svoje stambene zgrade. Glumica je sinoć pala na krov lokala te je hitno prevezena u bolnicu. 

Susjed koji je Nedi prvi uskočio u pomoć, rekao je da je oko ponoći čuo jeziv prasak i krik, a zatim je izašao na balkon. 

- Zapravo, dečko koji je pušio na terasi ugledao je tijelo i rekao mi. Izašli smo obojica i vidjeli što se dogodilo. Uzeli smo dasku za glačanje i počeli je izvlačiti. Nije bilo krvi, nije imala vidljive ozljede i bila je svjesna. Takvu ju je odvezla i hitna pomoć - ispričao je susjed A. N. za Telegraf. 

- Rekla je samo 'oprostite, pustite me', dodao je susjed koji tvrdi da Nedin suprug nije pomogao u spašavanju, nego ih je zamolio da je ne diraju već da čekaju hitnu pomoć.

Srpski mediji pišu da je glumica u teškom stanju te da se liječnici bore za njen život. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije