čekaju radosne vijesti

Sve je spremno za Meghanin porod: Turisti pohrlili u London

Steve Parsons/Press Association/PIXSELL
01.05.2019.
u 18:56

Vojvotkinja Meghan Markle (37) samo što nije rodila... Britanci i turisti posljednjih dana hrle u London i željno iščekuju radosne vijesti. 

No šire se glasine i kako se Meghan već porodila, samo skriva bebu od očiju javnosti. Posljednja velika lažna uzbuna za sve fanove bila je fotografija grofice od Wessexa Sophie Rhys-Jones (54) s tek rođenom bebom tamne kose koja je objavljena na službenom profilu britanske kraljevske obitelji, piše 24sata.hr. 

Fotografija je mnoge zbunila, kao i vozilo hitne pomoći koje je prošlo u blizini windsorskog Frogmore Castlea gdje žive Meghan i Harry. Kraljica Elizabeta II. (93) prvi ih je put danas posjetila u domu. 

- Meghan je jako uzbuđena i nervozna, kao i svaka buduća majka. Ona i princ pripremaju se za porod, koji će biti što prirodniji, pa Meghan s Harryjem prakticira hipnoporod i razne tehnike disanja - rekao je izvor blizak kraljevskoj obitelji britanskim medijima. 

Dok se kraljevski par priprema za 'slatke muke', kladionicama i trgovinama sa suvenirima u Britaniji posao 'cvjeta'. 

Suveniri su 'preplavili' izloge, a turistima nije teško izdvojiti i nekoliko stotina kuna. Ipak, službenih suvenira, za sada, neće biti. 

- Nemamo nikakve nove proizvode u najavi - izjavila je glasnogovornica Royal Collection Trust koji izdaje službene suvenire s potpisom kraljevske obitelji.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije