OSTALI BEZ DOMOVA

Tajči preživjela katastrofu: 'Nakon što oluja prođe, dolazi tuga'

pixsell
04.03.2020.
u 18:46

- Da, pošaljite svoje misli i molitve, ali što je još važnije, zapitajte se: što mogu ja i svatko od nas ponuditi našim prijateljima i susjedima koji su izgubili voljene ljude, kuće i nezamjenjivi imetaK - napisala je Tajči

Nekoliko oluja i jedan tornado u utorak su uništili nekoliko stotina kuća i ubili 24 osobe u američkom gradu Nashvilleu, u kojem živi i hrvatska pjevačica Tatjana Cameron Tajči, koja se posljednjih godina bavi i motivacijskim govorništvom.

Stravična oluja dogodila se jučer, točno na 30. godišnjicu Tajčine pobjede na tadašnjoj Jugoviziji, s pjesmom "Hajde da ludujemo". Tajči i njena obitelj su dobro, a na svojoj Facebook stranici osvrnula se na katastrofu.

- Nakon što oluja prođe, dolazi tuga... Ali isto tako nada i ljubav i neka veća životna sila izdižu se negdje duboko u nama i odlučni smo potisnuti očaj (i strah) u stranu. Da, pošaljite svoje misli i molitve, ali što je još važnije, zapitajte se: što mogu ja i svatko od nas ponuditi našim prijateljima i susjedima koji su izgubili voljene ljude, kuće i nezamjenjivi imetak? I postavljajte ovo pitanje ne samo kad se nešto dogodi, već i kad je  sve mirno. Ima puno ljudi koji nas trebaju i običnim utorkom - napisala je Tajči. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije