otmica u zagrebu

The Sun: Lovren je na policiji svjedočio o otmici i prijetnji!

lovren
Instagram
04.09.2016.
u 13:55

Britanski list The Sun piše da je Dario Torbić oteo prijateljicu Lovrenove supruge Anitu Dražić i pet sati je držao u šumi te joj prijetio pištoljem kako bi bio siguran da će šutjeti o ucjeni

Britanski The Sun piše kako je Dejan Lovren (27) u petak proveo pet sati na ispitivanju u policiji u Hrvatskoj zbog navodne otmice Anite Dražić (38). Ona je saznala za plan Darija Torbića (26), navodnog ljubavnika Anite Lovren (27), koji je htio razoriti njihov brak kako bi se dokopao iznosa od čak 3,5 milijuna funti, koje bi Anita Lovren trebala dobiti razvodom.

Kada je Torbić saznao da Dražić želi Aniti Lovren otkriti cijeli njegov plan, oteo ju je iz kafića u Zagrebu i odveo u šumu gdje joj je prislonio pištolj na sljepoočnicu i prijetio joj.

- Torbić je očajnički pokušavao zavesti Anitu i nagovarao ju je da se razvede od Dejana kako bi oni mogli biti zajedno. Govorio joj je sve što je htjela čuti kako bi ju uvjerio da ju voli i da bi trebali biti zajedno. Ali, sve što je želio je bio Dejanov novac. Htjela sam ju 'probuditi' i pokazati joj s kim se spetljala. Htjela sam da vidi da je već sada s dobrim čovjekom, koji naporno radi kako bi priskrbio za nju i njihovu djecu - rekla je Dražić za The Sun.

Torbić je tada saznao što Dražić planira pa je nju i njezinu sestru, piše The Sun, oteo iz kafića Casper u Zagrebu, strpao ih u auto i odveo u šumu, gdje ih je pet sati maltretirao, prenosi 24sata.hr. 

- To mi je bilo najstrašnije iskustvo u životu. To je bila prava, po život opasna otmica koju je izveo jako opasan čovjek.Uhvatila ga je panika da će se saznati za njegov plan i već je osjećao kako mu novac koji je planirao dobiti izmiče iz ruku. Zato me oteo, odveo u šumu i prislonio mi pištolj na glavu. Rekao je da će ubiti mene i mog sina ako ću ikome išta reći. Cijelo tijelo mi se treslo, bojala sam se za život i nisam znala što će se dogoditi - rekla je Anita i dodala da ju je na kraju svega bacio natrag u auto i odveo ju u Zagreb.

Kada je stigla kući, nije mogla suzdržati suze.

Torbića sad čeka optužnica za otmicu koja se dogodila u ožujku, a već je bio u zatvoru dvije godine zbog pljačke draguljarnice iz 2013.

Njegov plan da ušutka Dražić navodno je propao jer ga je jedan prolaznik vidio dok ju je otimao te je obavijestio policiju. Policija ju je kasnije našla u njezinu domu, ali ona je isprva bila previše uplašena da bi im išta rekla.

Dražić se i dalje boji za svoj život. 

Dejan i Anita Lovren vjenčali su se 2013. godine i imaju dvoje djece, Elenu i Josipa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije