ZAGREB CLASSIC FESTIVAL

Trudna Hana zapjevala na pop misi uz tatu Tončija: 'Nisam je mogao nagovoriti da miruje'

hana huljić
26.06.2022.
u 09:29

Hitmejker Tonči Huljić (60) je u pratnji zbora, orkestra i instrumentalista Madre Badesse na pozornici festivala Zagreb Classic na zagrebačkom Tomislavcu izveo pop sakralni koncert "Misa Mediterana".

Riječ je o autorskom djelu Tončija i njegove kćeri Hane Huljić Grašo (31), koje su zagrebačkoj publici trebali predstaviti još u travnju u "Lisinskom".

Međutim, nastup je odgođen za lipanj zbog, kako nam kaže Tonči, "diskrepancije u tajmingu", a jedan od razloga pauze bila je i Hanina trudnoća.

Koncert je počeo u 21:10, a Tonči je na pozornicu pred mnogobrojnu publiku došao u bordo odijelu i sjeo za klavir. Nakon završetka prvog dijela, najavio je Hanin dolazak publici.

-  Izgleda da sam ispao loš otac jer ja svoju djevojčicu nisam mogao dvadesetak dana prije nego što će ona dobiti svoju djevojčicu nagovoriti da miruje. Kao što je sveti Ivan Krstitelj rekao kad je najavljivao Isusa 'poslije mene dolazi jedan bolji', ja moram kazati 'poslije mene dolazi jedna bolja' i još je uvijek u jednom komadu, moja kćer - rekao je Tonči i dodao kao se nada da će se Hana uspjeti popeti na pozornicu.

- Drugi dio ovog sakralnog koncerta moramo zahvaliti njoj. Napisala je te pjesme i sada će vam otpjevati onoliko koliko bude mogla, ali ja znam da je tvrdoglava i da će moći sve do kraja - poručio je Tonči i poljubio Hanu u čelo na pozornici, dok je publika glasno pljeskala.

Hana je za koncert odabrala bijelu haljinu koja joj je isticala sad već poveći trudnički trbuščić, objavio je portal 24sata.hr.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije