VIŠE 'BARBARSKI' NEGO 'FRANCUSKI'

Turska influencerica zbog strastvenog poljupca završila na šivanju: "Jezik mi je pukao popola!"

12.01.2023.
u 16:42

“Je li se samo meni to dogodilo?”, pitala je na društvenim mrežama gdje je i pokazala kako joj kirurzi nakon nesreće šivaju jezik.

Nakon nedavnog strastvenog spoja na kojem ju je dečko, dok ju je ljubio, ugrizao za jezik, turska je manekenka i influencerica Ceyda Ersoy završila na operaciji, a sve je ispričala u videu na YouTubeu koji je brzo 'eksplodirao' i postao viralan. 

“O, Bože, kako boli, nije šala...", kaže ona u svom videu.

“Nismo se još dobro ni upoznali, prošlo je tek mjesec dana od prvog susreta”, objasnila je turska zvijezda koja se može pohvaliti s više od 620.000 Instagram pratitelja. 

A nakon što joj ju je neimenovani muškarac poljubio, Ersoy je hitno prebačen u bolnicu u Maslaku u Istanbulu gdje su joj, kako kaže, i liječnici rekli da nemaju često priliku vidjeti jezik puknut na dva dijela zbog francuskog poljupca.

 

“Je li se samo meni to dogodilo?” - pitala je na društvenim mrežama gdje je i pokazala kako joj kirurzi nakon nesreće šivaju jezik. 

- "Otkrij nam je li mu ime Alien, Predator ili Komodo zmaj?", zadirkivali su je pratitelji. 
"Ni jedno od toga tako da ne znam u čemu je bio problem iskreno. Možda se on jednostavno ne zna ljubiti...", odgovorila je influencerica, a prenio NY Times.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije