snimanje spota

U krevetu: Šuput i dalje radi na dobrosusjedskim odnosima...

19.07.2017.
u 16:23

Maja Šuput (37)  nedavno je s pratiteljima na Instagramu podijelila trenutke sa snimanja spota za pjesmu 'Kamikaza.'. Pjevačica je objavila 'fotku' sa slovenskim kolegom i jasno pokazala tko je gazda na setu, a čiji se da još uvijek radi na dobrosusjedskim odnosima.

Kraljica svadbi sada je objavile video u kojem je možemo vidjeti kako s tim istim Slovencem uživa među plahtama, a i ovog puta je itekako jasno tko je gazda. Naime, dok je Šuput pokušala 'isfurati' seksi vibru, njezin kolega bio je kratak i jasan.

Foto: Instagram/Wanda Nara

- Snimamo spot. Slovenija Hrvaška. Ne kregamo se za morje - rekao je, piše 24sata.hr. 

Podsjetimo, tijekom ovotjednog posjeta Šolti, Maja je svom prijatelju i tjelohranitelju Belku odlučila za doručak posoliti Nutellu. Našalila se kako on voli 'hasati'.

- Malo sam smjestila kolegi - rekla je Maja. No on joj nije ostao dužan pa je svoju vilicu usmjerio prema njezinim golim grudima.

- Jesi normalan, to su silikoni - smijala se pjevačica, a društvo je dobacilo kako bi, ako se oni probuše, mogla odletjeti na obližnji otok.

Video možete vidjeti OVDJE
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije