slavlje u novom sadu

Udala se kćerka Rade Šerbedžije: Svadbeno veselje u krugu obitelji i prijatelja

02.07.2023.
u 20:10

Ninu je do njezinog izabranika dopratio ponosni otac Rade Šerbedžija, čvrsto je držeći za ruku, dok mladenka nije skidala osmijeh s lica ispod vela

Nina Šerbedžija, kćerka legendarnog glumca Rade Šerbedžije, udala se danas za svog dugogodišnjeg dečka Filipa. Par se na vječnu ljubav 'zakleo' u Novom Sadu, gdje je upriličeno i svadbeno veselje u krugu obitelji i prijatelja.

Ninu je do njezinog izabranika dopratio ponosni otac Rade Šerbedžija, čvrsto je držeći za ruku, dok mladenka nije skidala osmijeh s lica ispod dugačkog vela, prenosi Klix

Inače, Nina je najstarija kćerka Rade i njegove supruge Lenke Udovički. Dugi niz godina, Šerbedžija je u braku s kazališno redateljicom Lenkom, s kojom pored Nine ima još dvije kćerke - Milicu i Vanju.

Prije braka s redateljicom Lenkom, Šerbedžija je bio oženjen s balerinom Ivankom Cerovac. Iz prvog braka glumac ima sina Danila, kao i kćerku Luciju, koja je krenula njegovim stopama i važi za uspješnu hrvatsku glumicu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije