nova ljubav

Već je zaboravio Selenu: Justin Bieber našao je novu djevojku?

Instagram
22.03.2018.
u 21:54

Biebera i njegovu novu odabranicu upoznao je bliski prijatelj, glumac Patrick Schwarzenegger

Mlade glazbene zvijezde, Selena Gomez (25) i Justin Bieber (24) prije samo nekoliko dana odlučili su svoju ljubavnu vezu ponovno privesti kraju, a Kanađanin navodno već ima novu djevojku.

Riječ je o modelu Baskin Champion (22) s kojom je Bieber bio vrlo prisan na koncertu britanskog glazbenika Craiga Davida u Los Angelesu. Par je nakon koncerta zajedno ušao u automobil i otišao u nepoznatom smjeru, prenosi 24sata.hr.

Kako pišu američki mediji, Biebera i njegovu novu odabranicu upoznao je bliski prijatelj, glumac Patrick Schwarzenegger (24). Sin bivšeg guvernera Kalifornije, Arnolda Schwarzeneggera (70), u vezi je s njezinom mlađom sestrom Abby Champion.

Baskin dobro kotira i na društvenim mrežama gdje često objavljuje fotografije iz teretane. Isto tako, napominje kako joj je vjera iznimno važna, baš kao i Bieberu.

- Okružena sam ljudima koji su jako bogati i djeluju sretno, ali to nisu. Najviše me ispunjava moja veza s Bogom - rekla je svojedobno. I dok se Justin 'hvata' s modelom, Selena odmara u Australiji. 

Podsjetimo, Selena i Justin su se mirili i prekidali od 2011. do 2015. godine. Par su fotografi ponovno uhvatili zajedno dok su izlazili iz njezina doma u listopadu, nakon što je atraktivna brineta objavila da više nije u vezi s glazbenikom The Weekndom (28). 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije