EMOTIVAN JE

Vlado Kalember utučen zbog smrti voditelja koji se borio s koronavirusom: 'Zbogom, stari'

Sanjin Strukić/Pixsell
06.05.2020.
u 12:38

Vijest o njegovoj smri potvrdio je makednoski ministar zdravlja Venko Filipče, a Kalember je Vučiću posvetio emotivnu objavu.

Pjevač Vlado Kalember oprostio se od prijatelja, makedonskog glazbenika i televizijskog voditelja Dragana Vučića, koji je preminuo od koronavirusa. Vijest o njegovoj smri potvrdio je makednoski ministar zdravlja Venko Filipče, a Kalember je Vučiću posvetio emotivnu objavu.

"Nažalost izgubio sam još jednog velikog prijatelja, jednog od najpoznatijih makedonskih tv voditelja. Baš tužno . . . . Zbogom stari . . . . Kad god si me nazvao rekao si: 'Bok stari!' Nedavno si mi poslao jednu tvoju pjesmu da snimimo duet. Jednom kad i ja dođem gore ponijet ću tu snimku . . . pa ćemo to otpjevati", napisao je Kalember uz fotografiju.

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, Vlado je nedavno proslavio 67. rođendan i kako zbog pandemije koronavirusa vladaju posebne mjere, nije bilo moguće napraviti veliku proslavu, ali je zato njegov poseban dan uveličala njegova bivša supruga. Proslavljena hrvatska violončelistica objavila je fotografiju na kojoj ona i Vlado nazdravljaju kavom s maskama na licu.

"Pa neka smo i ovo doživjeli, ročkas u doba korone. Sretan rođendan Vlado! Neka nova vremena, ali prijateljstvo vječno! Živio", napisala je Ana uz fotografiju. 

– Inače sam s ljudima u dobrim odnosima, sa svima, a kako ne bih s bivšom suprugom. Pogotovo s obzirom na naše dijete. Svi elementi  za dobar odnos su tu, nikad nam nije bio problem održati takav odnos, zašto bi bio? Meni je žao što smo mi neka iznimka, umjesto pravilo – rekao je Vlado u jednom intervju osvrćući se na to kako se mnogi čude što su on i Ana i dalje u dobrim odnosima. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije