Romantični Rakitić

Želim te zauvijek, želim disati tvoj zrak

Rakitić
15.12.2015.
u 16:12

Nogometaš Barcelone očito je još vrlo zaljubljen u svoju suprugu. Jako pati što ne može biti uz nju za njezin rođendan pa joj je na Instagramu napisao lijepu čestitku

Žao mi je što ti ne mogu dati veliku pusu za tvoj rođendan. No neću propustiti priliku i posvetiti ti nekoliko riječi. iako si u ovom trenutku daleko, nosim te u srcu. Svaka godina provedena s tobom je kao minuta. Želim zauvijek živjeti s tobom. Želim disati tvoj zrak, osjećati tvoje bilo i srce još tisućama godina. Sretan rođendan ljubavi, napisao je uz prigodnu fotografiju koju je objavio na svom profilu na Instagramu Ivan Rakitić (27).

Nogometaš Barcelone tako je romantičnom porukom i javno čestitao svojoj supruziRaquel Mauri njezin 26. rođendan.

Ivan ćesto objavljuje obiteljske fotografije na društvenim mrežama i često ističe kako mu je obitelj najvažnija na svijetu.

Rakitić i Raquel vjenčali su se 2013. godine i imaju kćerkicu Altheu, a uskoro bi trebali dobiti još jednu prinovu u obitelji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije