Mostarski umjetnik Andrija Drežnjak

“Život je jedan” lansira ga u zvjezdano nebo

17.04.2019.
u 11:16

Novo ime na estradnom nebu zove se Andrija Drežnjak, akademski umjetnik i glazbenik iz Mostara, koji je ovih dana snimio spot za svoj prvi singl “Život je jedan”.

Provjeren tandem

Stihove za pjesmu napisao je poznati bh. hitmejker Dino Muharemović, a aranžman je djelo Dragana Stojkovića Bosanca. Za ovu pjesmu Drežnjak je prošlog tjedna snimio videospot u restoranu Tabu u Mostaru, u produkciji Bonk studija i ona će uskoro biti objavljena na Youtubeu, društvenim mrežama, kao i na radijskim i TV kanalima diljem regije. Singl “Život je jedan” ide i na Grand produkciju gdje će Drežnjak snimiti posebnu emisiju, nakon čega ide medijska promocija.

U razgovoru za Večernji list Andrija ne krije uzbuđenje spomenutom pjesmu za koju misli da će biti veliki hit.

- Moja očekivanja su velika. Kompletan tim koji je radio na pjesmi i spotu je vrhunski i mislim da će reakcije biti pozitivne - optimističan je Drežnjak.

Radi se o akademskom likovnom umjetniku i pjevaču koji se sa svojih 35 godina odlučio otisnuti u ozbiljne glazbene vode, što podrazumijeva osvajanje regije, jer je Andrija od ranije poznat kao glazbenik na području Mostara i cijele Hercegovine.

- Glazbom se bavim od svoje 15. godine. Svirao sam harmoniku i klavir. I uvijek mi je bila želja ići na malo veću razinu - priča nam Andrija, koji od glazbenih uzora ističe Harisa Džinovića i Halida Bešlića. - Mnogi mi kažu da imam glas koji podsjeća na Harisov - dodaje. Andriju na nastupima prati sastav Boom Band koji je sastavio uz pomoć svoga prijatelja klavijaturista Vedrana Ćorića. Za bubnjevima je Toni Šoše, bas-gitaru svira Luka Pavlović, gitarist je Marin Opančar i prateći vokal Marijana Cvitković.

Za Andriju je bio ključni trenutak upoznavanje s Bosancem, koji ga je prihvatio u svoje okrilje na prijedlog poznatog Mostarca Milana Gare Kovčevića, a pomogao mu je i kolega Adnana Jakupović, preporučivši ga Muharemoviću.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije