DORA 2024.

Zsa Zsa otkrila kako provodi vikend nakon što je odustala od Dore: 'Mogla sam biti tamo'

24.02.2024.
u 18:46

Pjevačica se uhvatila pospremanja stana pa je podijelila snimku na kojoj se vidi da čisti pod, a odjevena je u kućni ogrtač.

Glazbenica Zsa Zsa javila se na društvenim mrežama te pokazala kako provodi ovaj vikend. Zsa Zsa je bila na popisu polufinalista Dore s pjesmom "Probudi usne moje" te je objavila da odustaje početkom siječnja. Tako je umjesto nje na Dori nastupio Baby Lasagna koji je ubrzo postao i favorit. Zsa Zsa se sad javila i otkrila što radi, umjesto da se nalazi na probama za Doru. Pjevačica se uhvatila pospremanja stana pa je podijelila snimku na kojoj se vidi da čisti pod, a odjevena je u kućni ogrtač.

- A mogla sam biti na Dori - napisala je, a zatim u narednom Instagram Storyju objasnila:  - Ali fakat nije da se žalim. That's okay. Uživajte u vikendu - istaknula je.

Podsjetimo, Zsa Zsa je nakon odustajanja objasnila zašto se odlučila za taj potez: 

- Dragi moji svi, vjerojatno ste već načuli o mom sudjelovanju na Dori 2024.! Ali život se posložio tako da prije nego sam uopće uspjela progovoriti o tim uzbudljivim vijestima, čemu sam se jako veselila jer je sama prijava i sudjelovanje novost za cijelu moju zajednicu koja me sluša, a i mene samu (baš zato jer svi znate i da sam dugo odbijala otići na takva natjecanja), karte su se neočekivano posložile malo drugačije i nažalost moj prvi javni govor o Dori 2024. je drugačije prirode - o odustajanju - započela je.

- Iskreno mi je žao jer je cijeli moj tim ulagao puno truda u ovaj projekt, ali zbog povećih prepreka i situacija osobne prirode, koje ne bih voljela iznositi javno, u kombinaciji sa službenim rokovima, jednostavno nam je neizvedivo organizacijski i umjetnički dati svoj maksimum kakav smatram da Dora zaslužuje od svakog izvođača koji je prijavljen. Radije bih da netko drugi dobije tu priliku i iskoristi je kvalitetno - dodala je Zsa Zsa. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije