svi su bili pijani

Silovana studentica probudila se, ničeg se ne sjeća

lisice,lisičine
Duško Jaramaz/PIXSELL
18.11.2012.
u 11:35

Liječnici splitskog KBC-a djevojku su operirali puna tri sata. Bila je pala u komu, a na Hitni kirurški prijam primljena je s razderotinama genitalija i crijeva

Dvadesetogodišnja studentica iz Splita brutalno silovana u petak u Podstrani probudila se u splitskom Kliničkom bolničkom centru, ali ničega se ne sjeća. Još uvijek je u Jedinici intenzivnog liječenja, skinuta je s respiratora, a čekaju je još brojne operacije. U pritvoru je njezin kolega, 20-godišnji R.Š. kojega je policija kazneno prijavila za kazneno djelo protiv spolne slobode i spolnog ćudoređa za koje je najniža zapriječena kazna, ako tijekom silovanja nastanu teške tjelesne ozljede, tri godine zatvora.

U nedjelju poslije podne bit će priveden u županijsko Državno odvjetništvo u Splitu. Očekuje se da će tužiteljstvo zatražiti istražni zatvor.

Djevojku su na Hitni medicinski prijam dovezli u petak oko 19 sati u besvjesnom stanju, s teškim ozljedama, razderotinama vagine i crijeva. Bila je životno ugrožena, liječnici su je operirali puna tri sata. U splitskoj bolnici zgroženi doktori tvrde da tako stravične ozljede rijetko viđaju. Studentica je s kolegama  u Podstrani slavila izlazak generala Gotovine i Čermaka na slobodu. U društvu su osim nje, još bile dvije djevojke i petorica mladića. Pilo se, bacale su se petarde, slavilo se, a u jednom trenutku djevojka je navodno otišla u sobu s R.Š s kojim je bila u vezi. Što se tamo događalo i čime je tako zvjerski izrezana još je nepoznato.

Policija je privela i ispitala svu petoricu momaka koji su bili s njom u kući u Podstrani. Zadržali su R.Š., a ostalu četvoricu pustili kada su utvrdili da nisu sudjelovali u ozljeđivanju djevojke. Oni su zvali hitnu pomoć kada su shvatili da je nešto krenulo po zlu. Svi su bili pod utjecajem alkohola.

>>Studentica zvjerski silovana, privedena petorica kolega

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?