Potvrda iz Madrida

Službeno: Carlo Ancelotti više nije trener Real Madrida!

Carlo Ancelotti
Foto: Reuters/PIXSELL
25.05.2015.
u 10:19

Carlo Ancelotti još je od petka znao da više nije trener Reala, a večeras je i službeno obznanjena ta informacija objavila je španjolska Marca.

Ancelotti se pomirio s otkazom i objavio kako će godinu dana pauzirati od nogometa. Talijanski trener, koji se spominje i kao jedan od kandidata za klupu West Hama, ide na odmor u Vancouver pa na operaciju i jednogodišnji odmor od nogometa.

- Imam problema s vratom. Pauzirat ću godinu dana i imam dobar razlog za to. Posljednje dvije godine u Realu bile su iscrpljujuće, a zbog stenoze u vratu imam bolove u rukama. Ako budem čekao, bol bi se mogla proširiti i na noge tako da sam već dogovorio operaciju - rekao je Carlo Ancelotti.

Nakon pauze mogao bi preuzeti Milan, što je i obećao Gallianiju.

- Čuo sam da Adriano Galliani dolazi u Madrid. Rado ću ga ugostiti. Ali to ne mijenja ništa. Obećao sam da ću se jednog dana vratit u Milan i to obećanje ću održati. Vratit ću se u Italiju, a tamo mogu trenirati samo Milan - dodao je Ancelotti.

A za vruću klupu Real Madrida niz je kandidata, mahom iskusnih i sjajnih trenera... najviše se u posljednje vrijeme spominju Klopp, Benitez, Zidane...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije