HRVATSKI VEZNJAK

Barcelona slavila i vratila se na prvo mjesto, ali Rakitić je razočaran. Evo zbog čega

NordPhoto/PIXSELL
19.10.2019.
u 18:14

Vatreni i dalje dobiva mrvice jer je u devet prvenstvenih kola ove sezone samo jednom bio u početnom sastavu. Dva je puta bio neiskorištena zamjena, jednom ga nije bilo ni u zapisniku, a ukupno je odigrao svega 167 minuta.

Nogometaši Barcelone barem na nekoliko sati preuzeli su vrh ljestvice španjolskog prvenstva zahvaljujući 3-0 (1-0) gostujućoj pobjedi protiv Eibara u susretu 9. kola Primere.

Barcelonu je u prvom poluvremenu u vodstvo doveo Griezmann (58), a u nastavku su se u strijelce još upisali Messi (58) i Suarez (66).

Hrvatski reprezentativni veznjak Ivan Rakitić igrao je za Barcelonu od 79. minute. Vatreni tako i dalje dobiva mrvice jer je u devet prvenstvenih kola ove sezone samo jednom bio u početnom sastavu. Dva je puta bio neiskorištena zamjena, jednom ga nije bilo ni u zapisniku, a ukupno je odigrao svega 167 minuta.

Barcelona sada ima 19 bodova, jedan više uz utakmicu više od drugog Reala iz Madrida koji od 21 sat gostuje kod Mallorce, a dva više od treće Granade koja je u petak svladala Osasunu s 1-0. Eibar je 14. s devet bodova.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije