OGNJEN VUKOJEVIĆ

Bivši vatreni velikog srca: Pozvao cijeli svoj klub iz Ukrajine u Hrvatsku

vukojević
PIXSELL
01.03.2022.
u 17:30

Bivši nogometni reprezentativac i trenutno član stručnog stožera Dinama iz Kijeva, Ognjen Vukojević, oduševio je sjajnim potezom. Naime, nakon što se prije nekoliko dana uspio vratiti u našu domovinu iz ratom zahvaćene Ukrajine, pozvao je gotovo kompletni stožer Dinama iz Kijeva, dakle igrače koji žele doći, kuhare, fizioterapeute pa čak i samog predsjednika kluba Igora Surkisa, da dođu u Hrvatsku, javlja Klikni.news.

- U trenutku napada bili smo u trening kampu, ali već smo znali da je to neizdrživo. Vratili smo se s priprema iz Turske, a kad vas u pet ujutro probude eksplozije i sirene.... To smo već prošli u Hrvatskoj, a sada drugi put. Vjerujem da to više nikad neću doživjeti - rekao je prije nekoliko dana proslavljeni vatreni za HRT nakon povratka u Hrvatsku.

- Sve je nesigurno. Vidite i sami što se događa. 20 sati puta i evo, hvala Bogu, tu sam. Ali, tamo su ostali moji igrači, moji prijatelji, cijeli život sam tamo. Jedva čekam da se vratim, ali u mirnu Ukrajinu - zaključio je Vukojević.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?