restoran The Family

Dalić ugostio vrhunskog sportaša u restoranu: 'Obitelj je privilegija'

Screenshoot
08.01.2024.
u 08:24

Restoran izbornika Zlatka Dalića nema tko nije posjetio, a svakome je, pri obilasku Varaždina, drago tamo svratiti. Posjetio ga je i proslavljeni hrvatski vaterpolist.

"Obitelj je odgovornost, obaveza, privilegija, zajedništvo, život", napisao je u objavi na instagramu bivši hrvatski vaterpolist Dubravko Šimenc. Na fotografiji se nalazi sa svojom obitelji te s izbornikom Dalićem.

 

 

Nedavno je restoran The Family posjetio i hrvatski inovator Mate Rimac, a u restoran je svratio i hrvatski premijer Andrej Plenković, prenosi Direktno.hr.

"Teško je suspregnuti emocije dok promatraš mnogobrojne izložene fotografije i memorabilije o veličanstvenim uspjesima Vatrenih", izjavio je premijer. "Vatreni su ponos nacije. Proslavili su diljem svijeta", poručio je Plenković.

Zanimljiv je bio posjet TikTokerice Ive Tomljanović na čiju je objavu pratitelj upitao: "Ima li tamo Livajin dres?", na što je TikTokerica odgovorila da ne zna. "Restoran je lijepo uređen, ovaj gornji dio je lijepo osmišljen, za popiti piće i kao mali muzej, a u donjem dijelu kad siđete nalazi se restoran, odnosno pizzerija. Hrana je bila ukusna. Zadovoljna sam, lijepo smo se najeli i fino proveli", poručila je na TikToku.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije