DINAMO BLOKIRAO TRANSFER

Dinamo tvrdi da je Brekalo tražio previše novca, no objavljeni su dokumenti koji demantiraju plave

Josip Brekalo
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
1/3
30.01.2024.
u 08:43

Iz elektroničke komunikacije vidljivo je da je Dinamo bio zakomplicirao situaciju, iako je Josip pristao doći, a Fiorentina je prihvatila sve uvjete. Plavi su trebali samo ispuniti obrasce, poslati ih u Italiju i Brekalo bi bio igrač Dinama.

Josip Brekalo senzacionalno je prije dva dana završio u Hajduku, nakon što mu je propao transfer u Dinamo. Novi nogometaš Hajduka u nedjelju je i predstavljen navijačima na Poljudu, a 30 tisuća ljudi dočekalo ga je ovacijama.

Brekalo je bio vrlo blizu Dinama, čak se zamalo ukrcao u zrakoplov za Zagreb. No, u klubu nisu znali hoće li Sergej Jakirović ostati trener i hoće li novi trener željeti povremenog hrvatskog reprezentativca pa je propao transfer.

Nakon toga se iz Maksimira oglasili o ovom slučaju.

"Igrač je više puta razgovarao s trenerom, iznosio svoja razmišljanja i očekivanja, tražio jamstva oko uloge na terenu ukoliko dođe na posudbu u Dinamo.

Dinamo je igraču nudio uvjete kojim bi postao najplaćeniji igrač u klubu ali je ih je igrač odbio jer ih je smatrao nedovoljnim.

Po medijskim izvještajima igrač i agent su u Hajduku pristali na znatno niže financijske uvjete te su stoga očito postojali neki drugi motivi agenta i igrača za njihovu konačnu odluku i dolazak na posudbu u Hajduk", objavio je Dinamo, prenosi Gol.hr.

Međutim, dokumenti koje je objavio 24sata pokazuju da priopćenje Dinama ne stoji. 

Iz elektroničke komunikacije vidljivo je da je Dinamo bio zakomplicirao situaciju, iako je Josip pristao doći, a Fiorentina je prihvatila sve uvjete. Plavi su trebali samo ispuniti obrasce, poslati ih u Italiju i Brekalo bi bio igrač Dinama.

A ako je Brekalo tražio previše novca, zašto je Dinamo onda pristao na te uvjete?

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?