POSJETIO EMIRATES

FOTO Dudu se vratio u Arsenal: Nije propustio priliku za sliku s legendom kluba

04.01.2023.
u 16:48

- Hvala vam na odličnoj dobrodošlici i gostoprimstvu. Bio je to sjajan dan, posebno za mog sina koji je imao priliku upoznati ovu nevjerojatnu ekipu - napisao je legendarni napadač. Topnici su tako blizu naslovu zadnji put bili kada je Dudu žario i palio ligom...

Eduardo da Silva 2007. je godine otišao iz Dinama i pojačao redove Arsenala. Ubrzo je postao miljenik publike, bio na putu da postane jedan od najboljih napadača svijeta, a onda se početkom 2008. dogodila stravična ozljeda nakon koje popularni Dudu više nije bio isti. U Londonu se zadržao do ljeta 2010., kada odlazi u Šahtar iz Donjecka.

A sada se vratio na Emirates. Naime, nekadašnji vatreni, koji je tijekom svog mandata kod Arsenea Wengera za klub zabio 20 golova, posjetio je stadion Topnika i zahvalio im na tome što su ga ugostili. Stigao je u društvu sina i slikao se s legendarnim Thierryjem Henryjem. 

- Hvala vam na odličnoj dobrodošlici i gostoprimstvu, Arsenal. Bio je to sjajan dan, posebno za mog sina koji je imao priliku upoznati ovu nevjerojatnu ekipu. Puno sreće u nastavku sezone, Topnici - napisao je na LinkedInu.  

Arsenal je trenutno vodeći na tablici Premier lige. Zanimljivo, najbliže su naslovu posljednji put bili upravo u sezoni kada je Martin Taylor nesretno startao na tada 24-godišnjeg napadača Hrvatske.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?