BIZARNA SITUACIJA

FOTO Igrač Cityja udario Modrića po licu, on mu uzvratio i sudac ga je kaznio!

Twitter
05.05.2022.
u 08:07

Manchester City je imao prednost od 4:3 iz prve utakmice, ali u samo dvije minute na samom kraju regularnog dijela sve je prosuo.

Luka Modrić glavna je karika madridskog Reala, igrač koji spaja obrambeni i napadački dio igre kraljeva, što su jako dobro znali igrači Manchester Cityja pa su ga na sve načine odlučili zatvoriti. I provocirati... No u konačnici su kraljevi pobijedili 3:1 nakon produžetaka i prošli u finale. 

Naime, Aymeric Laporte otišao je u devetoj minuti korak predaleko jer nakon jednog prekršaja i okupljanja igrača oko talijanskog suca Danielea Orsata, ošamario je kapetana vatrenih, koji mu je odmah izvratio odgurivanjem i Francuz se u toj situaciji bacio na tlo pa primio za lice kao da je bilo nešto ozbiljnije. 

Foto: Twitter

Kako bi zadržao autoritet i pokazao igračima da neće dopuštati takvo ponašanje, sudac je odmah "solomonskim rješenjem" dodijelio opomenu obojici igrača. Gore je u toj priči prošao Modrić, no ni Laporte nije s tim bio bezbrižan jer kao defenzivac nije si mogao dozvoliti neki grublji start u ostatku utakmice.

Manchester City je imao prednost od 4:3 iz prve utakmice, ali u samo dvije minute na samom kraju regularnog dijela sve je prosuo, zabio je Rodrygo u 90. pa u prvoj minuti sučeve nadoknade. Potom je s bijele točke konačni rezultat u 95. postavio Karim Benzema.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?