Premijer liga

GOŠK porazio Sarajevo, sjajna Mladost izbila na vrh Premijer lige!

07.08.2017.
u 07:11

GOŠK iz Gabele je upisao dva poraza u dvije dosadašnje utakmice nove sezone Premijer lige, ali jučer je senzacionalno u gostima svladao Sarajevo 1:0. Ključni trenutak susreta dogodio se u 70. minuti kada je bivši nogometaš Željezničara, Mirsad Ramić, odlično prebacio domaćeg vratara, piše Goal.

Mladost je pobjedom od 1:0 u gostima kod Borca izbio na vrh tablice s devet bodova i postala jedina momčad koja je u prve tri utakmice ove sezone ostvarila tri pobijede. Jedini pogodak na susretu je zabio Šišić već u petoj minuti susreta. 

U prvom jučerašnjem susretu, Krupa i Sloboda su remizirali 0:0. Domaćini su stvarali prilike, a najviše se istaknuo gostujući vratar Muminović koji je obranio opasne pokušaje Krupe. Sloboda je ponajprije zahvaljujući njemu osvojila prvi bod u novoj sezoni, ali je i dalje bez postignutog gola poslije tri odigrana kola.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije