Nogomet

Igračice SFK 2000 promovirale 107. derbi Sarajevo - Željezničar

23.04.2016.
u 07:00

Nogometašice SFK 2000 Sarajevo promovirale su i pozivale građane na 107. derbi između Sarajeva i Željezničara.

Višestruke prvakinje Bosne i Hercegovine dijelile su jučer letke po ulicama glavnog grada BiH, razgovarale s građanima i pozivale ih na sutrašnji derbi, priopćeno je iz FK Sarajevo. “Bordo dame” su tako dodatno poboljšale ozračje uoči najvećeg bosanskohercegovačkog derbija, a svojim veselim pristupom namamile su osmijeh građana.

Aktualne prvakinje Bosne i Hercegovine, koje su u proteklom kolu domaćeg prvenstva za nogometašice obranile naslov prvaka, imat će i svoj poseban nastup na predstojećem derbiju. Utakmica 26. kola Premijer lige BiH između Sarajeva i Željezničara igra se u nedjelju, 24. travnja, s početkom u 17 sati na Olimpijskom stadionu “Asim Ferhatović Hase” i mogla bi biti jedna od ključnih u borbi za Europu. Poslije 25 odigranih kola, na tablici Premijer lige BiH vodi Zrinjski s 56 bodova, ispred Slobode 53, Sarajeva 51, Širokog i Željezničara s po 49 bodova.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije