Grude Open

Josipu Brkiću Grude Open u kategoriji -35

brkic_nnn_bih_21092015
22.09.2015.
u 06:15

Teniski turnir Grude Open u kategoriji -35 završen je nakon 15 dana dobrog i kvalitetnog tenisa. Na turniru je igralo 38 igrača i odmah u prvom kolu je bilo zanimljivih mečeva, iznenađenja i ispadanja nositelja. U prvom polufinalu igrala su braća dvojice poznatih teniskih majstora Marina Čilića i Tomislava Brkića, Josip i Vinko koji su i sami odlični tenisači. Josip je u polufinalu bio bolji od Vinka rezultatom 6:1, 7:6. U drugom polufinalu Jure Lešina tijesno je pobijedio Marija Brkića ukupnim rezultatom 2:1 u setovima. U finalu Josip Brkić uvjerljivo je pobijedio Lešinu rezultatom 6:1, 6:0. - Sretan sam što se ovako visoka razina tenisa može gledati uživo u Hercegovini. Drago mi je što oni koji su osvajali ovaj turnir i ovdje počeli igrati svoje prve rekreativne turnire i sada nastupaju i uspješni su, kazao je za portal Večernjeg lista BiH Vecernji.ba organizator turnira Rafael Mikulić.

Ovo je bila uvertira za 11. GRUDE fest koji počinje 25., a završava 27. rujna. Mikulić poziva sve ljubitelje druženja i tenisa u Grude.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije