FK Sarajevo

Klub s Koševa će u Sloveniji odigrati pet prijateljskih mečeva

07.07.2016.
u 07:00

Nogometaši Sarajeva trenutačno su na pripremama u slovenskom gradu Slovenj Gradec, gdje će boraviti do 16. srpnja i odigrati pet prijateljskih utakmica.

Prvu provjeru imaju danas protiv Zagreba, a drugi rival je ruski Spartak 9. srpnja. Potom će premijerligaš s Koševa odmjeriti snage sa slovenskim Mariborom, 10. srpnja, ruskim Krasnodarom dva dana kasnije i protiv Al-Ahlija iz Saudijske Arabije 15. srpnja.

Benko i Duljević upitni

Na pripremema Sarajeva u Sloveniji je 28 igrača. To su: Pavlović, Vladan Kovačević, Adilović (vratari), Duljević, Ahmetović, Husejinović, Crnkić, Balić, Ćetković, Novaković, Benko, Rustemović, Gljiva, Herić, Rastoder, Adnan Kovačević, Hodžić, Amer Bekić, Almir Bekić, Mihojević, Osmanović, Hebibović, Sarić, Kadušić, Vazda, Anđušić, Radovac i Mujakić. Put Slovenije otputovali su Benko i Duljević, koji možda napuste tim s Koševa do starta nove sezone Premijer lige BiH.

- Leon Benko jedan je od naših najboljih igrača i ne trebam naglašavati koliko bih volio da on ostane. Ima ugovor još šest mjeseci, a izrazio je želju ići vani. Njegova je želja bila napraviti još jedan transfer i tako završiti karijeru. Duljević je reprezentativac, ali ne želimo ga prodavati po svaku cijenu. Želimo da ostane, no ako dođe prava ponuda, razmislit ćemo o njoj, rekao je trener Sarajeva Almir Hurtić.

Dobri pokazatelji

On smatra da je Sarajevo dovelo dobre nove igrače. - Očekujemo od njih puno. Vrijeme će pokazati hoće li odgovoriti zahtjevima. Nakon 20 dana rada svi pokazatelji idu u smjeru da će oni potvrditi da su pojačanja. Što se tiče prvog dijela priprema, zadovoljan sam radom i disciplinom - naglasio je Hurtić. U dosadašnjem tijeku priprema tim s Koševa ostvario je 3 pobjede u 3 provjere. Svladao je Bosnu (V) s 2:1 (strijelci Ahmetović iz jedanaesterca i Al. Bekić), Novi Grad 5:0 (Husejinović, Benko, Duljević, Sarić i Osmanović) i Vratnik 8:0 (Benko 3, Am. Bekić i Ahmetović po 2 i Crnkić).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?