Podavala

Nakon odlaska standardnih, kompletiranje momčadi još traje

05.02.2016.
u 07:15

Nije se proslavio GOŠK u prvoj pripremnoj utakmici, kao domaćin u Višićima, protiv drugoligaša Stoca odigrao je neodlučno 0:0, međutim, novi trener Tomislav Raguž nije nezadovoljan:

- Početak priprema bio je specifičan. Gotovo dva i pol mjeseca igrači su bili izvan pogona pa smo morali krenuti s uvodnim treninzima i onda nastaviti temeljne pripreme. Utakmica protiv Stoca poslužila je u prvom redu za provjeru igrača koji su na probi. Zadovoljan sam što nije bilo ozljeda. Slijedi nam u subotu, 6. veljače, provjera protiv Veleža u Mostaru, a onda pripreme za turnir u Gabeli, ističe trener Raguž, povratnik na klupu “lavova”, te obrazlaže:

- Ozračje je dobro, uprava rješava neke prioritete, dok mi nastojimo naći nova rješenja za igrače koji su napustili klub. Pristigli igrači nastoje se dokazati, kao i ostali jer sigurnih nema. Imamo nekoliko pozicija koje moramo popuniti, u prvom redu stoperski dio, zatim vrh napada i desni bok. Neće to biti lako jer za neke od igrača koji su nas napustili neće biti lako tako brzo naći zamjene, naglašava trener Gabeljana.

GOŠK su napustili Željko Malčić, prvi strijelac posljednje dvije i pol sezone, zatim Matej Rodin, jedan od trojice najskupljih igrača Prve lige koji je prešao u zagrebačku Lokomotivu, mladi Martin Puljić koji se uputio u Njemačku, te jesenas standardni Đoko Milović. S obzirom na to da je na polovini prve polusezone “sidro digao” Igor Aničić, može se reći kako će Gabeljani u nastavak prvenstva u odnosu na početak, startati s prepolovljenom momčadi.

Novi je i trener, a umjesto Faruka Kulovića, “lavove” će u nastavku voditi Tomislav Raguž koji se u 2014. već okušao na klupi GOŠK-a. Od igrača koji su pristigli, najbliži plavo-bijelom dresu svakako su Nermin Haskić koji je došao iz premijerligaša Slavije, zatim Mirza Pirija i Senad Kašić koji su došli iz konjičkog Igmana, pa Nediljko Kešina iz Jadrana, Ploče.

S prvom momčadi, uz mlađe prinove, vježba i nekoliko juniora. U svakom slučaju, igrača ima, ali velika ih se većina tek treba dokazati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije