Odbojka

Nakon puno uloženog truda odbojkaški Napretka "diplomirali" u Tuzli

odbojka
18.12.2015.
u 07:40

Iznenadila je momčad Bosne iz Kalesije, koja je uspjela nadigrati momčad Srednjoškolca iz Živinica

Pobjeda Napretka u Tuzli, po svemu sudeći, presudit će za plasman Posavljaka u doigravanje u sjevernoj skupini federalne Superlige odbojkaša. Veliki trud momci iz Odžaka uložili su u važnu pobjedu.

Poveli su poslije neizvjesnog prvog seta 23:25, zatim lakše dobili drugi 17:25, a zatim u dramatičnoj završnici i treći 27:29. Uglavnom, pobjedom protiv izravnog konkurenta za neko od dva mjesta koja vode u doigravanje, Napredak je stekao kapital od šest bodova viška.

Na žalost drugi superligaš iz Posavske županije, Balegovac iz Novog Sela kod Odžaka, preskočio je utakmicu desetog kola protiv Lukavca, pa mu uz gubitak susreta službenim rezultatom, slijedi i kazna. Iznenadio je doskorašnji premijerligaš Bosna iz Kalesije koja je uspjela nadigrati na početku sezone razigrani Srednjoškolac iz Živinica. U trećoj odigranoj utakmici brčanski Galeb bio je uvjerljivo bolji od momčadi Maglaja.

Rezultati, Sloboda – Napredak 0:3, Lukavac – Balegovac 3:0 bb., Galeb – Maglaj 3:0, Bosna (K) – Srednjoškolac 3:2.

Poredak, 1. Napredak 25, 2. Lukavac 21 (9), 3. Galeb 19, 4. Sloboda 19, 5. Srednjoškolac 18, 6. Maglaj 6, 7. Bosna (K) 5, 8. Balegovac 1 bod.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije