DANIJEL SUBAŠIĆ:

Narod je uvijek bio uz reprezentaciju, idemo u Rusiju napraviti nešto veliko!

Foto: Igor Kralj/Pixsell
13.11.2017.
u 09:45

- Cilj je bio otići na Svjetsko prvenstvo i naravno da smo presretni. Odigrali smo onako kako smo se dogovorili, kako nam je izbornik rekao. Očekivali smo borbenu, pomalo grubu igru jer su oni morali hvatati rezultat - rekao je Mandžukić.

Hrvatska nogometna reprezentacija odigrala je sinoć 0:0 gostovanju kod Grčke što joj je bilo dovoljno da se plasira na Svjetsko prvenstvo jer je u prvoj utakmici slavila 4:1.

- Cilj je bio otići na Svjetsko prvenstvo i naravno da smo presretni. Odigrali smo onako kako smo se dogovorili, kako nam je izbornik rekao. Očekivali smo borbenu, pomalo grubu igru jer su oni morali hvatati rezultat. Držali smo se plana i dobro ga odradili - rekao je Mario Mandžukić i dodao:

- Nisam osjećao nikakvu nervozu. Osjetio sam probleme sa zadnjom ložom prije prve utakmice, ali vjerujem u svoje suigrače. Bilo mi je teško što nisam mogao igrati, no vidjelo se s koliko dobrih igrača raspolažemo.

Vratar Danijel Subašić odigrao je vrlo dobro.

- Pokazali smo veliko zajedništvo kada je bilo najpotrebnije. Krasi nas snažan karakter i sada treba nastaviti raditi, kako bismo u Rusiji pokušali napraviti nešto veliko. Željeli bismo da svaki puta atmosfera oko reprezentacije bude kao protiv Grčke na Maksimiru. Narod je uvijek bio uz reprezentaciju, i nadam se da će se vratiti taj ugođaj - rekao je Subašić.

Šime Vrsaljko ispričao je kako je bilo u svlačionici nakon utakmice.

- Razgovarali smo, zapjevali, malo proslavili i sada idemo dalje. Igrali smo onoliko koliko je trebalo, najvažniji je bio odlazak na SP, iako nije bilo lijepo. Uzeli smo ono što smo morali, a izbornik radi fenomenalan posao i zaslužio je samo kompliment.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije