Pobijedila Norveška

Poraz bh. juniora na početku kvalifikacija za EP u rukometu

rukomet
09.04.2016.
u 09:14

U ekipi Bosne i Hercegovine najefikasniji su bili Jarak se sedam golova, te Pavlak sa šest i Sivić sa četiri gola, dok su Norvežane do pobjede predvodili Guliksen sa sedam i Roed sa šest golova

Juniorska rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine (U20) porazom od Norveške sa 31:25 (14:15) u Brčkom je počela nastup na turniru Četvrte grupe kvalifikacija za europsko prvenstvo.

U ekipi Bosne i Hercegovine najefikasniji su bili Jarak se sedam golova, te Pavlak sa šest i Sivić sa četiri gola, dok su Norvežane do pobjede predvodili Guliksen sa sedam i Roed sa šest golova. 

U uvodnom susretu turnira juniori Švedske bili su bolji od Bjelorusije sa 32:31 (18:16). 

U 2. kolu izbaranici izbornika Jasmina Mrkonje u subotu igraju protiv Švedske (20 sati), a nastup na turniru završavaju u nedjelju susretom sa Bjelorusijom (16), javlja Fena. 

Dvije prvoplasirene ekipe na turniru izborit će nastup na EP-u, koje će se od 28. srpnja do 7. kolovoza ove godine održati u Danskoj. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije