Ništa od transfera

Propao Brekalov dolazak u Dinamo

brekalo
24.01.2024.
u 20:51

Transfer Josipa Brekala iz Fiorentine u Dinamo je propao, objavio je Fabrizio Romano. Sve je navodno bilo spremno za Brekalov povratak na Maksimir, ali su pregovori propali i, kako sada stvari stoje, Brekalo sigurno u ovom prijelaznom roku neće doći u Maksimir.

"Posao je propao. Pojavili su se problemi s Dinamom iako je papirologija s Fiorentinom bila riješena. Dinamo bi mogao promijeniti trenera, a to nije bilo u planovima. Pregovori su stali", objavio je talijanski stručnjak za transfere na društvenim mrežama.

Brekalo je bio spreman za put u Zagreb i navodno je već bio u zračnoj luci. Dinamo je do danas prijepodne trebao poslati dokumentaciju, ali to nije učinio. U Maksimiru su se u to vrijeme bavili porazom od Lokomotive i eventualnom smjenom Sergeja Jakirovića, koja se na kraju nije dogodila.

Talijani su na kraju odustali od čitavog posla i Brekalo je ostao u Firenci. Podsjetimo, Dinamo ga je želio posuditi do kraja sezone uz neto mjesečnu plaću od 110.000 eura te još 100.000 eura bruto bonusa za eventualno osvajanje titule.

Fiorentina je potom zatražila i naknadu za posudbu od 500.000 eura, što je Dinamu bilo previše. Dogovoreno je da će Dinamo platiti 100.000 eura posudbu, 100.000 eura ako Dinamo osvoji naslov prvaka i još 200.000 ako se plasira u skupinu Lige prvaka. Sve je trebalo biti riješeno danas, ali turbulentno razdoblje u Dinamu razlog je što je sve otpalo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?